Grip op al uw financiële processen

 Naast administratieve dienstverlening zoals het opstellen van de jaarrekening, BTW aangiftes en aangifte IB, brengen we complexe zaken terug tot de kern. Absolvo Controlling gaat verder dan de boekhouder of accountant en analyseert ook de prestaties van je onderneming. Het resultaat? Meer winst. Laat geen kansen meer liggen en plan een kennismakingsgesprek over de mogelijkheden voor jouw bedrijf.


 

Gratis kennismaking ➔

Grip op al uw financiële processen

 Naast administratieve dienstverlening zoals het opstellen van de jaarrekening, BTW aangiftes en aangifte IB, brengen we complexe zaken terug tot de kern. Absolvo Controlling gaat verder dan de boekhouder of accountant en analyseert ook de prestaties van je onderneming. Het resultaat? Meer winst. Laat geen kansen meer liggen en plan een kennismakingsgesprek over de mogelijkheden voor jouw bedrijf.


Gratis kennismaking ➔

Administratie op orde

Het fundament van je bedrijf is een goed functionerende administratie. Ben je te druk met randzaken en stagneert de groei? Absolvo brengt de complete administratieve organisatie op orde. Niet alleen het opstellen van de jaarrekening en fiscale aangiftes, maar ook het automatiseren van werkzaamheden, loonadministratie, advies personeelszaken en inzichtelijke rapportages behoren tot de mogelijkheden.

We werken met ERP-software AFAS, waarmee je alle bedrijfsprocessen kunt automatiseren. Het pakket is ook voor kleine ondernemingen betaalbaar, maar vereist wel kennis om de mogelijkheden te benutten. We richten de software afhankelijk van je wensen in. Want geen onderneming is hetzelfde.


 • Complete administratie ontzorgd
 • Opstellen jaarrekeningen
 • Fiscale aangiftes
 • Rapportages opstellen voor meer inzicht en betere oplossingen
 • Geen zorgen over papierwerk
 • Verminderen onnodige kosten
 • Nooit meer te veel belasting betalen

Laten we een gesprek beginnen

Plan nu een gesprek met ons in om te zien hoe we je kunnen helpen meer geld over te houden.

CASESTUDY

Absolvo zet de boel op scherp

KLANTVERHAAL

Versterken door samenwerken

We sparren over een bedrijf, we vormen een team voor de ondernemer. En we schuwen een kritische insteek niet.

LEES MEER ➔


“Absolvo leerde ons hoe we uit een klant meer omzet konden halen en kwam met verbeteringen voor onze financiële processen.”

   Chantal Roest 
    ​uitgeverij de Maal & Waler


Nooit meer te druk met randzaken

Sluipkosten zoals abonnementen die te lang doorlopen. De BTW-aangifte die net te laat weggaat; dus een boete. Financiële processen zijn lang niet altijd leuk. Als ondernemer heb je wel iets anders aan je hoofd, maar het kan zijn dat je belangrijke zaken mist. Zoals teveel bezig zijn met klanten die te weinig opleveren.

Absolvo automatiseert de complete administratie en geeft inzicht in welke klanten wel het goede rendement opleveren. Ook bespreken we fiscale voordelen en voorkomen we dat de klant onbewust onwettige dingen doet. Met inzicht in de financiën van je bedrijf laat je geen geld meer liggen.

IS DIT WAT VOOR MIJ?

Ben je ontevreden over je huidige boekhouder? Heb je het gevoel dat je kansen laat liggen en het grip op het bedrijf verliest?

Absolvo werkt met ondernemers die zichzelf en het bedrijf constant willen verbeteren. Vakmensen die weten dat je niet alles zelf kunt doen en zaken durven te delegeren of uit te besteden. Die niet bang zijn voor gevraagd en ongevraagd advies. Die vervolgens actie ondernemen om hun dromen waar te maken.

VOOR WIE IS DIT NIET?

Voor ondernemers die snel rijk denken te worden zonder hard te werken. Afspraken niet nakomen en privé uitgaven niet op orde hebben.

Absolvo Controlling gaat verder dan een boekhouder. Aanpakken, oplossen en meedoen is onze stijl.

IN HET KORT


Absolvo maakt ondernemers (zelfstandig en MKB) financieel bewust.
Het goede wat al in het bedrijf aanwezig is wordt versterkt.
De complete administratie is op orde, de bedrijfsprocessen lopen
efficiënter dankzij advies én uitvoering.

 

Gratis kennismaking ➔

Meer geld verdienen
AutomatiserenKENNISMAKEN

Wie brengt mijn financiële administratie op orde?

Absolvo Controlling gaat vérder dan een boekhouder en maakt het de ondernemer zo gemakkelijk als hij of zij wenst. Met een klein en goed ingespeeld team staan we de MKB-ondernemer met raad en daad terzijde. Dit begint met een goed geautomatiseerde bedrijfsadministratie.

Onze klanten

Terraindex
Maas en Waler
KVL
Studio Pannenkoek
Houtklus
Filminpact

Hoe gaat het in zijn werk?

Wil je meer winst maken? Dan ben je bij Hugo aan het juiste adres. Samen met zijn team helpt hij ondernemers met het maken van de juiste keuzes. Zonder enige schroom is hij kritisch en maakt hij voor de ondernemer de gevolgen van keuzes inzichtelijk.


De stappen

Stap 1: Inleideng telefoontje

Stap 2: Persoonlijke kennismaking

Stap 3: Bedrijfsanalyse - bedrijf financieel en economisch in kaart

Stap 4: Doelstellingen - wat wil je bereiken?

Stap 5: Rendement - wat gaat het opleveren?

Stap 6: Kosten - prijs op maat

Stap 7: Start samenwerkingContact 

MEER DAN HANDIG

AFAS, één systeem voor boekhouding, loon- en personeelsadministratie, projectadministratie en contacten.

"Met één druk op de knop was mijn btw-aangifte verzonden!"

- Jeroen de greef


Voordelen AFAS

 • Grip op bedrijfsprocessen
 • Één systeem voor je administratie
 • Tijdwinst
 • Inzicht en eenvoudiger sturen op financiële processen
 • HRM, uren en projecten gekoppeld

Veelgestelde vragen

Het uitbesteden van jouw volledige administratie aan Absolvo kan veel inzicht, rust en groei bieden. Het houdt in dat de verantwoordelijkheid voor het beheren van jouw financiële gegevens bij een professional ligt. Hierdoor heb je meer tijd en energie om te besteden aan je bedrijf. Je administratie is nauwkeurig en up-to-date.

Daarnaast zullen we je ten alle tijden adviseren over de juiste financiële beslissingen. 

Als financieel controller monitoren en beheren wij de financiële activiteiten van jouw bedrijf of organisatie. Van opstellen van financiële rapportages, het beheren van budgetten, analyseren van financiële gegevens en het adviseren van het management over financiële beslissingen.

Wij werken samen met alle onderdelen binnen het bedrijf of organisatie. Op deze manier krijgen wij een duidelijk beeld van de financiële gezondheid het bedrijf.

Wij dragen bij aan de groei van jouw bedrijf of  organisatie door onze expertise en ervaring in te zetten om de financiële prestaties te optimaliseren.

Dit doen wij onder andere door kostenbeheersing, investeringen, cashflow-management, fiscale optimalisatie en niet onbelangrijk: strategisch advies. Hierdoor kunnen de  financiële middelen effectiever benut worden en winstgevendheid worden verbeterd.

Wanneer je je financiële zaken uit handen geeft aan een financieel adviseur, kan het management meer rust ervaren en zich focussen op andere zaken binnen de organisatie.

Daarnaast kan het optimaliseren van de financiële prestaties van de organisatie bijdragen aan (financiële) groei, wat weer verder geïnvesteerd kan worden in groei en ontwikkeling.

AFAS is een alles-in-één pakket. Met deze software kun je verschillende processen en functies binnen jouw bedrijf, op één plek, efficient beheren. Hierdoor heb je als gebruiker direct inzicht in jouw financiën. Daarnaast is het mogelijk om AFAS volledige naar jouw specifieke behoefte aan te aanpassen. Zowel de interface als workflows en aangepaste rapporten. 

Bij het inhuren van een financieel controller is het belangrijk om de kosten af te wegen tegen de baten.

Door onze kennis en expertise zorgen wij voor een dusdanige optimalisatie van de financiële gezondheid van jouw bedrijf of organisatie waardoor wij bijdragen aan het verbeteren van de winstgevendheid.  Op de lange termijn leveren wij dus meer op dan de kosten die wij met ons meebrengen.

In een vrijblijvend kennismakingsgesprek onderzoeken wij de wensen van de werkzaamheden die wij op ons moeten gaan nemen. Aan de hand daarvan volgt een passende offerte.

Onze werkzaamheden zijn altijd in samenwerking met het bedrijf of organisatie.

Wij gaan altijd zorgvuldig om met uw gegevens. Geheel volgens de gestelde richtlijnen.


Staat je vraag er niet tussen?
Neem gerust ​contact​ op of stel je vraag via het onderstaande contactformulier.

Neem contact op

Er moet een adres worden opgegeven om een kaart in te sluiten

Bedankt voor je feedback

Ons team zal je zo snel mogelijk een bericht sturen.
In de tussentijd nodigen wij je uit om eens rond te kijken op onze website.