Over Absolvo

Als je denkt dat Absolvo controlling een administratiekantoor is, dan heb je het bij het verkeerde eind. Waar een accountants- of administratiekantoor klaar is, beginnen we juist. Dankzij onze jarenlange ervaring als controller vertalen we de cijfers naar besluiten. Wil je meer winst maken? Dan ben je bij Absolvo aan het juiste adres.

Gezien in...
Meer succes met een goed geautomatiseerde bedrijfsadministratie.

DE START

Eigenaar Hugo startte zijn carrière bij het Arnhemse bouwbedrijf Bruil. In 2008 kreeg hij de gelegenheid om financieel directeur en mede-eigenaar te worden van een bouwbedrijf. Het optimaliseren van financiële processen ging Hugo goed af. De behoefte groeide om de opgedane kennis en ervaringen ook in andere branches en ondernemingen in te zetten.

Absolvo ontstond in 2012 vanuit het idee dat veel bedrijven behoefte hebben om meer grip te krijgen op de bedrijfsprocessen. Het in dienst nemen van een controller is voor veel bedrijven niet rendabel, maar het uitbesteden wel. Voor elke ondernemer komen er momenten dat het nodig is om over de kosten, opbrengsten, klanten, personeel, regelgeving en de toekomst te spreken. Hierover nadenken levert altijd geld op. Het ontzorgen en optimaliseren van deze financiële processen voor bedrijven is het werk van Absolvo.


‘Ik wil niets liever dan ondernemen, de koers uitzetten. Continu bijsturen aan de hand van informatie uit de boekhouding of anderszins, met het voornemen te groeien. Het is mijn drive voor Absolvo en al onze klanten.’

- Hugo van Hoegee, eigenaar Absolvo


Inmiddels hebben meer ondernemingen groei doorgemaakt dankzij de ondersteuning en adviezen vanuit Absolvo Controlling. Er zijn een aantal vaste medewerkers in dienst, want ook Hugo’s eigen bedrijf blijft groeien.

WAT WE KUNNEN BETEKENEN

We helpen ondernemers met het maken van de juiste keuzes. Zonder enige schroom zijn we kritisch en maken we voor de ondernemer de gevolgen van keuzes inzichtelijk. In ons werk herken je de harde wereld van de aannemers terug. Mooie praatjes zijn niet gewenst. Aanpakken, oplossen en meedoen. We laten de ondernemer niet aan zijn lot over met een enkel advies. Ter voorbeeld; als we een ondernemer adviseren om op loonkosten te besparen, dan blijft dat daar niet bij. We kijken ook samen met de ondernemer hoe en op welke functies er bespaard moet worden. Als er een medewerker uit zou moeten, zorgen we ervoor dat dat ook goed gebeurt.

Bij het optimaliseren en ontzorgen van financiële processen ligt een verantwoordelijkheid. We beseffen heel goed dat ons advies ook consequenties heeft. De uitvoer van ideeën is uiteindelijk wat telt. We kijken niet alleen naar de onderneming, maar vooral ook naar de ondernemer: wat wil hij bereiken en hoe? We gaan altijd een persóónlijk commitment aan.

HIER STAAN WE VOORAFAS, één systeem voor boekhouding,
loon- en personeelsadministratie, projectadministratie en contacten.


Odoo, Al uw zaken op één platform. Eenvoudig, efficiënt en toch betaalbaar!Zakelijk


Wat wil je bereiken? We gaan verder dan een boekhouder en maken het je zo gemakkelijk als je wenst. Dit begint met een goed geautomatiseerde bedrijfsadministratie.

Duidelijk


We zijn nieuwsgierig, kritisch, efficiënt, fanatiek en bovenal een kei in besparen.
We maken de gevolgen van keuzes inzichtelijk zodat je bedrijf kan groeien en floreren.

Gevraagd én ongevraagd advies


Samenwerken met Absolvo betekent focussen op de business in plaats van je zorgen te maken over prestaties. Ons advies is gericht op het tegengaan van verspilling en het benutten van kansen.


Eerlijk advies
Weten waar je geld laat liggen

We voeren de administratie niet om een jaarrapport te kunnen draaien maar om inzichten te genereren om jouw als klant verder te helpen. Eigenaar Hugo; “Ik zie het als een eer als een ondernemer meer verdient dan hij in ons investeert, juist door ons in de arm te nemen. We voelen ons betrokken, acteren alsof het ons eigen bedrijf is.”

Wil je meer winst maken? Met Absolvo Controlling krijg je als ondernemer grip op financiën, personeel, klant contracten en automatisering. Je gaat meer verdienen en krijgt meer tijd voor de onderneming.

We werken onder andere voor:


Terra index

de maas en waler

KVL

Studio pannenkoek

Houtklus

Film inpact

Gezien in...Absolvo in RTL4 programma 
‘Onderweg naar de regio’

In het RTL 4 programma ‘Onderweg naar de regio’ maak je kennis met unieke ondernemers, in alle regio’s van Nederland. Hugo van Hoegee, directeur van Absolvo, was in december 2022 aan de beurt. Je kunt de uitzending hier terugkijken.

Neem contact op

Er moet een adres worden opgegeven om een kaart in te sluiten

Bedankt voor je feedback

Ons team zal je zo snel mogelijk een bericht sturen.
In de tussentijd nodigen wij je uit om eens rond te kijken op onze website.