Veelgestelde vragen

Het uitbesteden van jouw volledige administratie aan Absolvo kan veel inzicht, rust en groei bieden. Het houdt in dat de verantwoordelijkheid voor het beheren van jouw financiële gegevens bij een professional ligt. Hierdoor heb je meer tijd en energie om te besteden aan je bedrijf. Je administratie is nauwkeurig en up-to-date.

Daarnaast zullen we je ten alle tijden adviseren over de juiste financiële beslissingen. 

Als financieel controller monitoren en beheren wij de financiële activiteiten van jouw bedrijf of organisatie. Van opstellen van financiële rapportages, het beheren van budgetten, analyseren van financiële gegevens en het adviseren van het management over financiële beslissingen.

Wij werken samen met alle onderdelen binnen het bedrijf of organisatie. Op deze manier krijgen wij een duidelijk beeld van de financiële gezondheid het bedrijf.

Wij dragen bij aan de groei van jouw bedrijf of  organisatie door onze expertise en ervaring in te zetten om de financiële prestaties te optimaliseren.

Dit doen wij onder andere door kostenbeheersing, investeringen, cashflow-management, fiscale optimalisatie en niet onbelangrijk: strategisch advies. Hierdoor kunnen de  financiële middelen effectiever benut worden en winstgevendheid worden verbeterd.

Wanneer je je financiële zaken uit handen geeft aan een financieel adviseur, kan het management meer rust ervaren en zich focussen op andere zaken binnen de organisatie.

Daarnaast kan het optimaliseren van de financiële prestaties van de organisatie bijdragen aan (financiële) groei, wat weer verder geïnvesteerd kan worden in groei en ontwikkeling.

AFAS is een alles-in-één pakket. Met deze software kun je verschillende processen en functies binnen jouw bedrijf, op één plek, efficient beheren. Hierdoor heb je als gebruiker direct inzicht in jouw financiën. Daarnaast is het mogelijk om AFAS volledige naar jouw specifieke behoefte aan te aanpassen. Zowel de interface als workflows en aangepaste rapporten. 

Bij het inhuren van een financieel controller is het belangrijk om de kosten af te wegen tegen de baten.

Door onze kennis en expertise zorgen wij voor een dusdanige optimalisatie van de financiële gezondheid van jouw bedrijf of organisatie waardoor wij bijdragen aan het verbeteren van de winstgevendheid.  Op de lange termijn leveren wij dus meer op dan de kosten die wij met ons meebrengen.

In een vrijblijvend kennismakingsgesprek onderzoeken wij de wensen van de werkzaamheden die wij op ons moeten gaan nemen. Aan de hand daarvan volgt een passende offerte.

Onze werkzaamheden zijn altijd in samenwerking met het bedrijf of organisatie.

Wij gaan altijd zorgvuldig om met uw gegevens. Geheel volgens de gestelde richtlijnen.


Staat je vraag er niet tussen?
Neem gerust ​contact​ op of stel je vraag via het onderstaande contactformulier.

Er moet een adres worden opgegeven om een kaart in te sluiten

Bedankt voor je feedback

Ons team zal je zo snel mogelijk een bericht sturen.
In de tussentijd nodigen wij je uit om eens rond te kijken op onze website.