Kennis op de balans

Wat Absolvo voor Film Impact heeft kunnen betekenen

We hebben onze fiscale positie kunnen verbeteren, we hebben gebrainstormd over toekomstscenario’s en zelfs een bouwaanvraag in privé hebben we doorgenomen en aangescherpt.

VIDEO PRODUCTIEBEDRIJF

Ik ben twintig jaar geleden gestart als zzp’er met een eigen video productiebedrijf. Gaandeweg heeft dit geleid tot een BV waarin ik, samen met andere professionals, intelligente software ontwikkel voor video-overgangen in films en video’s. We hebben tientallen geavanceerde overgangseffecten ontworpen die we wereldwijd aan internationale videomakers verkopen, waardoor hun filmbeelden meer impact krijgen.

PARALLEL ABSOLVO

Daar zit ook de parallel met wat Absolvo voor ons doet: de verschillende administratieve en financiële bedrijfsprocessen vloeiend en kloppend maken en het bedrijfsproces meer impact geven.

Hun inbreng was in de afgelopen twee jaar dat we klant zijn al erg groot; zo hebben we onze ontwikkelde en onderscheidende kennis als asset op de balans kunnen zetten. We hebben onze fiscale positie kunnen verbeteren, we hebben gebrainstormd over toekomstscenario’s en zelfs een bouwaanvraag in privé hebben we doorgenomen en aangescherpt.

VERTROUWEN

Naast kennis en inzicht is vertrouwen de grootste meerwaarde die Absolvo ons levert. Ze houden daarbij het boekhoudkundige werk eenvoudig en overzichtelijk.

Film Impact, Arnhem
Website Film Impact


Kennis op de balans
Film Impact BV, Jaap Boerhof 13 juli 2023
Deel deze post
Labels
Archiveren
Versterken door samenwerken