Controller voor een nieuwe onderneming - Regio Arnhem

 

Controlling bij een nieuwe onderneming

Ondernemen is vooruit kijken. Wij kunnen u bijstaan bij het opzetten of toetsen van uw businessplan en zorgdragen dat deze financieel goed doordacht en strategisch is opgezet. Absolvo zorgt ervoor dat de plannen en doelstellingen die u heeft, gestructureerd en gekwantificeerd worden. Vanuit onze kennis en ervaring zullen we u uitdagen waar nodig en fungeren als een persoonlijke klankbord voor alle ideeën die u heeft. Uw rendementseisen en ondernemersdoelen staan centraal.

Voor nieuwe ondernemingen bieden we oplossingen die verder gaan dan het opzetten van slechts een boekhouding. We verzorgen de financiele basis van uw onderneming door de financiele structuur efficient in te richten en u te voorzien van een inzicht en controle over de situatie nu en straks. Daarnaast verzorgen wij ook uw belastingaangiftes en controleren we periodiek of uw bedrijf de juiste koers nog vaart of toe is aan een volgende stap. 

Door de adviezen van Absolvo hebben we ons business plan financieel nog beter kunnen onderbouwen en waren we  bijzonder goed voorbereid op de vragen van onze investeerders.

Direct aan de slag of meer weten? Maak een afspraak