• Vooruit zien


  Financiële expertise voor uw onderneming

  Absolvo controlling is een financieel-economisch expert die een onderneming op het gebied van finance en control ondersteunt bij het besturen en beheersen van de organisatie. Zo bieden we voor het grote organisaties en het MKB financiële dienstverlening en interim oplossingen aan als accountancy, finance manager, controller en overige finance opdrachten.

  Maak een vrijblijvende afspraak

  Leer meer over Absolvo controlling

 • DE BESTE KOERS


  CONTROLLING VOOR HET MKB, VOOR NU EN STRAKS

  Absolvo biedt als controller voor het MKB dezelfde dienstverlening aan als uw accountant maar kijkt verder en analyseert breder. Absolvo analyseert de prestaties van uw onderneming en bepaalt samen met u de strategie om uw doelrendement te behalen.

  Maak een vrijblijvende afspraak

  Leer meer over onze MKB diensten

 • richting geven


  door complexe zaken terug te brengen tot de kern

  Snel schakelend tussen operationele en financiële werkzaamheden kan Absolvo u helpen om complexe processen in uw bedrijf op orde te brengen en de financiële positie en resultaten van het bedrijf inzichtelijk te krijgen en hier beleid op te vormen. Periodiek of op interimbasis.

  Maak een vrijblijvende afspraak

  Leer meer over onze interim diensten

controlling voor het mkb

Absolvo biedt u alle dienstverlening zoals u deze ook van uw accountant krijgt maar gaat verder en analyseert ook de prestaties van uw onderneming en bepaalt samen met u welke acties benodigd zijn om uw doelrendement te behalen. Middels periodiek gevraagd en ongevraagd advies kan u zich focussen op uw business in plaats van u zorgen te maken over uw prestaties. U kunt eerder reageren op kansen en bedreigingen, u heeft altijd een klankbord in de buurt en u houdt de onderneming altijd tijdig op koers.

Controlling voor het MKB

 

nieuwe onderneming

Ondernemen is vooruit kijken. Wij kunnen u bijstaan bij het opzetten of toetsen van uw businessplan en zorgdragen dat deze financieel goed doordacht en strategisch is opgezet. Absolvo zorgt ervoor dat de plannen en doelstellingen die u heeft, gestructureerd en gekwantificeerd worden. Vanuit onze kennis en ervaring zullen we u uitdagen waar nodig en fungeren als een persoonlijke klankbord voor alle ideeën die u heeft. Uw rendementseisen en ondernemersdoelen staan centraal.

Controlling bij een nieuwe onderneming

 

interim management

Absolvo Interim management kan u op korte termijn helpen om complexe financiële zaken terug te brengen tot de kern. Of het nu gaat om nieuwe protocollen in te voeren of een deugdelijke financiële administratie op te zetten. Absolvo kan voor u de coördinatie, de uitvoering en bewaking van het control proces uitvoeren. Hierbij schakelt Absolvo gemakkelijk tussen operationele, tactische en strategische werkzaamheden en fungeren we als sparringspartner voor de directie op het gebied van finance en control.

Lees meer over Interim Management

 

Zo brengt Absolvo complexe financiële zaken terug tot de kern.
Wat zijn de opbrengsten. Wat zijn de kosten. Wat is de winst.


bedrijfsanalyse

Uw bedrijf financieel en economisch in kaart.

de koers bepalen

Welke doelstelling wilt u bereiken en wat is haalbaar

wat is het rendement

Wat kan het u opleveren.

wat zijn de onkosten

En wat gaat het u kosten.

Direct een bericht versturen

email address:
Homepage:
URL:
Comment:

*:
*:
*:
:
:
Overige contact gegevens

U kunt ook contact met ons opnemen via onderstaande gegevens.

linked-in

Connect met ons via Linked-in:

telefoon & e-mail

Tel: +31(0) 26 351 04 42
E-mail: info@absolvo.nl
 

Kantoor

Apeldoornseweg 124
6814 BP Arnhem
Nederland